Poliţia, cu ochii pe sărbătoarea Paştelui. Unde şi câţi oameni ai legii acţionează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia, în misiune de Paşte FOTO Adevărul
Poliţia, în misiune de Paşte FOTO Adevărul

Peste 400 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi vor fi în stradă de Paşte şi vor acţiona pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, precum şi salvarea de vieţi.

Astfel, în perioada 15 - 17 aprilie, peste 100 de poliţişti vor acţiona zilnic pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice. În fiecare zi, patrulele de siguranţă publică, pedestre şi auto, vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. De asemenea, se vor institui dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, în zona lăcaşurilor de cult.

Fluidizarea traficului

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pe drumurile publice, în zona lăcaşurilor de cult, pe principalele artere din zonele turistice şi pe traseele de acces către aceste zone. Poliţiştii de la transporturi vor asigura patrularea pe trenurile de călători,  precum şi în staţiile şi triajele de cale ferată.

Vă recomandăm şi:

Călărăşenii, în topul românilor care sună abuziv la 112. 61,91% dintre apeluri, false

A mers beat acasa şi a sunat la 112 de frica socrului. Urmarea: amendă de 100 de lei din partea jandarmilor

VIDEO Turişti din Bucureşti înzăpeziţi cu maşina pe Transalpina. Au sunat la 112 şi au fost salvaţi de jandarmii montani

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite