Poliţia, cu ochii pe examenul de bacalaureat. Zeci de oameni ai legii trimişi în teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii, trimişi în teren Foto:Arhivă Adevărul
Poliţiştii, trimişi în teren Foto:Arhivă Adevărul

Zeci de poliţişti din Călăraşi au fost trimişi în teren pentru a supraveghea desfăşurarea în linişte a examenului de bacalaureat care a început luni, 8 iunie.


Astfel, pe durata examenului naţional, 64 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi vor acţiona, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren. Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 24 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, iar 8 sunt poliţişti de la rutieră, celilalţi 32 fiind de la alte structuri ale Poliţiei Române.

Echipajele vor acţiona pentru a depista şi a lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, cele 9 centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale poliţiştilor.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie. La nivel naţional, 3.224 de poliţişti sunt trimişi în teren în perioada examenului de bacalaureat.
 

Vă recomandăm şi:

Tras pe dreapta de poliţişti. Şoferul unei curse de pasageri pe ruta Călăraşi-Bucureşti, prins băut la volan

Amenzi-record. În 8 ore, poliţiştii au aplicat sancţiuni de 158.000 de lei

Măsură. Peste 100 de persoane, supravegheate judiciar de poliţiştii din Călăraşi

Scandal. Un bărbat care a ultragiat un poliţist la Olteniţa a fost arestat

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite