Pensionară, dispărută fără urmă. Poliţia, alertată de o vecină acum trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Ionescu este de negăsit FOTO IPJ Călăraşi
Maria Ionescu este de negăsit FOTO IPJ Călăraşi

Poliţiştii călărăşeni sunt în alertă pentru depistarea unei pensionare care a dispărut fără urmă. Femeia, în vârstă de 75 de ani, din municipiul Călăraşi, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Dispariţia Mariei Ionescu a fost sesizată de vecina acesteia, la data de 17 decembrie, când femeia ar fi plecat voluntar de la domiciliu în dimineaţa aceleiaşi zile şi nu a mai revenit. Poliţiştii au demarat de îndată verificările şi investigaţiile pentru găsirea persoanei dispărute, fiind pusă în urmărire.

Semnalmente: înălţime: 1.65 cm, greutate: 50 kg, culoare piele: albă, culoare păr: alb, tuns scurt, contur faţă: ovală, culoare ochi: verzi.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu sacou de culoare verde cu negru, colanţi de culoare verde cu negru, era încălţată cu papuci de culoare roz, iar pe cap purta o căciulă de blană de culoare neagră. Cetăţenii care pot oferi informaţii ce pot conduce la găsirea persoanei dispărute sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite