Ofertă pentru şomeri. 220 locuri de muncă, disponibile în această săptămână

0
0

Călărăşenii fără un loc de muncă au toate şansele să se angajeze în această săptămână. În evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) sunt disponibile 220 de slujbe.


Cele mai multe, 132 de posturi, sunt în domeniul confecţiilor textile, pentru ocupaţiile de confecţioner îmbrăcăminte, referent resurse umane, femeie de serviciu şi muncitor necalificat. 89 posturi sunt destinate celor cu calificări în domeniul transporturilor(şofer autocamion, vopsitor auto, pregătitor vopsitor), alimentaţiei publice (brutar şi muncitor necalificat), construcţiilor (montator pereţi şi plafoane din ghips-carton, confecţioner tâmplărie aluminiu şi mase platice, zidar pietrar), comerţului(lucrător comercial, agent de vânzări, casier) sau a altor activităţi, pentru meseriile de agent asigurare, marinar, strungar sau agent marketing.   

Obligaţiile angajatorilor

« Reamintim agenţilor economici faptul că, în conformitate cu art. 10 alin.1 din Legea 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, cu modificările şi completările ulterioare, au obligaţia de a comunica la AJOFM Călăraşi toate locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucratoare de la vacantarea acestora »,  precizat Simona Donciu, purtător de cuvânt al AJOFM Călăraşi.

Sancţiuni

Începând cu această lună, în conformitate cu prevederile  Legii 250/2013 angajatorii au obligaţia de a comunica Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi ocuparea locurilor de muncă vacante care au fost declarate la Agenţie, în termen de o zi de la ocuparea acestora. Nerespectarea prevederilor mai sus menţionate constituie contravenţie, potrivit art. 62 din Legea 250/2013 pentru modificarea şi completarea Legii 76/2002 şi se sancţionează cu amenda de la 3.000 lei la 5.000 lei. Comunicarea locurilor de muncă vacante, precum şi înştiinţarea privind ocuparea acestor posturi se pot face prin fax 0242.331.693, prin  e-mail: ajofm@cl.anofm.ro, la sediul Agenţiei Locale Călăraşi sau la punctele de lucru Olteniţa şi Lehliu.
 

Vă recomandăm şi:

Peste 12.500 de locuri de muncă disponibile prin reţeaua ANOFM

Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi

Noi locuri de muncă la Reşiţa

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite