O nouă parcare de domiciliu cu 70 de locuri a fost finalizată pe malul Borcei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amenajarea unei noi parcări în Călăraşi a fost realizată de anagajaţii Primăriei FOTO Facebook/PMC
Amenajarea unei noi parcări în Călăraşi a fost realizată de anagajaţii Primăriei FOTO Facebook/PMC

Autorităţile locale au reuşit să finalizeze parcarea de domiciliu din apropierea şcolii Tudor Vladimirescu. În cadrul aceleiaşi lucrări a fost reabilitat şi carosabilul din zonă.

Am reuşit în doar câteva săptămâni să onorăm o altă promisiune asumată. Am reabilitat carosabilul şi trotuarul din imediata vecinătate a Şcolii Tudor Vladimirescu, amenajând şi o parcare de domiciliu cu peste 70 de locuri.

Lucrările au fost finanţate integral de la bugetul local şi realizate de Serviciul Pavaje Spaţii Verzi, aflat în subordinea Primăriei. Modernizarea reală a Călăraşiului continuă! Ne ţinem de treabă şi de cuvânt!

La sfârşitul lunii gust, autorităţile locale anunţau realizarea parcării în apropierea şcolii, pentru fluidizarea traficului din zonă, dar şi petnru confortul părinţilor care vin să-şi ia copiiii de la şcoală.

De asemenea, Primăria Călăraşi lua în calcul şi construirea unei parcări de reşedinţă şi în vecinătatea magazinului Penny de pe Belşugului primind în acest sens solicitări din partea locatarilor din zonă.

Vă mai recomandăm şi:

Nou record istoric pe piaţa de referinţă din Europa: Preţul gazelor a crescut cu 60% în doar două zile

 

Medic, despre pandemie: Să vă fie foarte clar, dacă faci COVID ai o şansă din 5 că te va omorî

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite