O femeie, salvată ca prin minune dintr-o fântână adâncă de 10 metri. Victima a fost scoasă teafără la suprafaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mobilizare generală marţi, 23 mai, în jurul prânzului la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Alarma s-a dat când la 112 un cetăţean a anunţat că o femeie se zbate între viaţă şi moarte întro fântână adâncă de 10 metri.

Un echipaj de căutare - salvare din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a intervenit prompt pentru extragerea victimei din fântâna în care căzuse, aceasta fiind adusă la suprafaţă nevătămată în circa 20 de minute. Militarii au fost anunţaţi să acţioneze pe raza comunei Dichiseni pentru scoaterea dintr-o fântână (cu o adâncime de aproximativ 10 metri), a unei  femei în vârstă de 39 de ani.

În aproximativ 15 - 20 de minute femeia a fost extrasă nevătămată din fântână de către pompierii militari, care au folosit mai multe cordiţe de salvare şi centuri de siguranţă.

image

Unul dintre pompierii militari, care este încardat pe autospeciala de descarcerare, a coborât în fântână şi a asigurat femeia cu centurile de siguranţă pentru ca aceasta să fie scoasă la suprafaţă.

image

Femeia scoasă din fântână era conştientă şi a fost preluată de echipajul cu medic al Ambulanţei, care se afla la locul intervenţiei. Ulterior aceasta a fost transportată de urgenţă la spitalul din Călăraşi (Unitatea de Primire Urgenţe)  pentru investigaţii amănunţite.

image

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment: poate fi vorba despre o tentativă de sinucidere ori despre o cădere accidentală.

image

Vă recomandăm şi:

FOTO VIDEO Copilul salvat din puţ se află în stare gravă, din cauza problemelor pulmonare. Bebeluşul a făcut stop cardiac şi a avut nevoie de resuscitare

Operaţiune de salvare. O femeie a fost scoasă de pompieri dintr-o fântână, la Traian

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite