La volan fără permis şi la un pas de comă. A fost prins conducând cu o alcoolemie de 1,95 la mie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un pas de coma alcoolică. Aşa a fost descoperit la volanul unui autoturism Dacia 1304 un bărbat din comuna Chiselet. Deşi băuse fără măsură, tânărul a avut curajul să iasă cu maşina pe şosea, punându-şi în pericol propria viaţă, dar şi pe cea a celorlalţi participanţi la trafic.


La controlul de rutină al documentelor, oamenii legii au fost surprinşi să constate că George P., de 32 de ani, nu posedă nici permis de conducere. Ca să fie tacâmul  complet, maşina nu era înmatriculată, iar suspectul a refuzat şi recoltarea de probe biologice. Incidentul s-a petrecut miercuri seară, la ora 22.00. O patrula formată dintr-un agent al Postului de poliţie Spanţov şi un agent din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Călăraşi a oprit pentru control, pe raza comunei Chiselet, autoturismul marca Dacia 1304, condus de George P.

A refuzat recoltarea de probe biologice

Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din verificările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar autovehiculul nu este înmatriculat.  El a refuzat şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele bărbatului, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii a 4 fapte de natură penală la regimul circulaţiei pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin Parchet.
 

Vă recomandăm şi:

Codul Rutier: amenzi drastice pentru cele mai frecvente greşeli minore la volan

Beat-criţă la volan. Şoferul avea o alcoolemie-record: 1,19 mg/l  alcool pur în aerul expirat

Băut şi fără permis, a accidentat 3 copii. Şoferul iresponsabil a fugit de la locul faptei

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite