Jandarmii asigură ordinea publică la Târgul de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmeria Călăraşi, cu ochii pe Târgul de toamnă FOTO IJJ Călăraşi
Jandarmeria Călăraşi, cu ochii pe Târgul de toamnă FOTO IJJ Călăraşi

În perioada 1- 8 septembrie, efective de jandarmi, în colaborare cu poliţişti şi pompieri, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la evenimentul tradiţional Târgul de Toamnă – ediţia 2021, organizat în incinta Oborului Călăraşi.

Astfel, jandarmii vor patrula zilnic în apropierea oborului şi în zonele limitrofe acestuia şi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei oricăror incidente dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale, în vederea creşterii gradului de siguranţă al cetăţenilor  şi protecţiei participanţilor la acest eveniment.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, jandarmii călărăşeni recomandă participanţilor să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite conflictele spontane şi  incidentele de orice fel, să poarte  masca de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura şi să respecte regulile de igienă individuală pentru prevenirea contaminării şi limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Puteţi sesiza orice incident sau problemă prin apel la Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 sau direct celei mai apropiate patrule de jandarmi.

Vă mai recomandăm şi:

Armata Română se dotează cu aeronave fără pilot echipate cu rachete

La mall şi supermarket doar cu paşaportul COVID. Jurma: Veşti foarte bune

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite