"Iubeşte sportul!" pe ritmuri de zumba şi kangoo jumps. Petrecere cu dans şi muzică în parcul Dumbrava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcul Dumbrava se transform duminică, 24 iulie, într-o arenă sportivă. Toţi călărăşenii sunt invitaţi la mişcare în aer liber, începând cu ora 17.00, la cea de-a şasea ediţie a evenimentului “Iubeşte sportul!”.

Dans, muzică şi voie-bună, dar mai ales mişcare pentru o sănătate de fier sunt doar câteva dintre ingredientele petrecerii. Mai bine de trei ore, prichindei, părinţi şi bunici vor avea şansa să se bucure de clipe frumoase în aer liber. În deschiderea evenimentului, toţi participanţii vor fi provocaţi, spre deliciul celor mici, la tradiţionala bătaie cu apă. Energiile se descătuşează cu o serie de demonstraţii de Kangoo Jumps, Steel Tonic, Khai Bo şi Zumba® Fitness. Toţi cei prezenţi se pot înscrie la clasele de aerobic, participând automat la tombola cu premii supriză.

Bianca Marcarov, invitat special

Accesul la toate activitaţile pregătite de animatori şi participarea adulţilor la orele de aerobic sau fitness sunt gratuite, ţinuta sport fiind obligatorie pentru toţi participanţii. Organizatorul acestei manifestaţii este sala de fitness "Family Road" din Călăraşi. Invitatul special al petrecerii este Bianca Marcarov, fost sportiv de performanţă în cadrul secţiei de atletism a Clubului Dinamo, fiind multiplă medaliată la concursurile naţionale şi internaţionale în probele de viteză.

Datorită pasiunii ei pentru mişcare, Bianca a devenit instructor Steel Tonic, Steel Training, instructor de aerobic, step, Zumba®, Rebound, Functional training. Înca din 2009, ea este lector în cadrul Federaţiei Române Sportul pentru toţi.

Vă recomandăm şi:

Aparate de fitness pentru copii în parcurile din Braşov

100 de ani de fitness feminin în 100 de secunde: de la întinderi blânde la Zumba

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite