"Iubeşte sportul!" pe ritmuri de zumba şi kangoo jumps. Petrecere cu dans şi muzică în parcul Dumbrava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
calarasi dans

Parcul Dumbrava se transformă sâmbătă, 20 iunie, într-o arenă sportivă. Toţi călărăşenii sunt invitaţi la mişcare în aer liber, începând cu ora 16.30, la cea de-a patra ediţie a evenimentului “Iubeşte sportul!”.


Dans, muzică şi voie-bună, dar mai ales mişcare pentru o sănătate de fier sunt doar câteva dintre ingredientele petrecerii. Mai bine de trei ore, prichindei, părinţi şi bunici vor avea şansa să se bucure de clipe frumoase în aer liber. În deschiderea evenimentului, toţi participanţii vor fi provocaţi, spre deliciul celor mici, la tradiţionala bătaie cu apă. Energiile se descătuşează cu o serie de demonstraţii de Kangoo Jumps, KettleBell şi SFT/Gym Stick. T

oţi cei prezenţi se pot înscrie la clasele de aerobic AeroDance, Steel Tonic, Khai Bo şi Zumba® Fitness, participând automat la tombola cu premii supriză. Invitatul special al evenimentului este Alexandra Tomulescu, instructor internaţional Zumba® Fitness. Accesul la toate activitaţile pregătite de animatori şi participarea adulţilor la orele de aerobic sau fitness sunt gratuite, ţinuta sport fiind obligatorie pentru toţi participanţii. Organizatorul acestei manifestaţii este sala de fitness "Family Road" din Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Ruxandra Dragomir face "Ora de mişcare" pe ritmuri de zumba

100 de ani de fitness feminin în 100 de secunde: de la întinderi blânde la Zumba

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite