Incendiu devastator la Dragalina, provocat de o persoană neidentificată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu devastator a pus pompierii pe jar, duminică seară, în comuna Dragalina. O locuinţă a fost incenidată intenţionată de o persoană neidentificată încă.

Militarii au intervenit prompt şi au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 90.000 de lei. Focul a izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală, aparţinând Floricăi M., de pe strada Gării. La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la acoperişul casei, pe o suprafaţă de aproximativ 15 metri pătraţi, cât şi la intrior, fiind afectat mai puternic mobilierul din bucătăria locuinţei.

Conform primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea. Mai bine de o oră, militarii s-au luptat cu flăcările, însă focul a făcut prăpăd: acoperişul locuinţei (construit din lemn şi învelit cu tablă), pe o suprafaţă de aproximativ cinci 15 metri pătraţi, materiale textile  şi mai multe elemente de mobilier din bucătărie s-au făcut scrum.
 

Vă recomandăm şi:

Anchetă preliminară. Focul la bazar a fost pus intenţionat, incendiul a făcut pagube de 50.000 de lei

Bazarul de la Orizont, cuprins de flăcări violente, poliţia a deschis o anchetă

Un scurtcircuit a făcut pagube de 30.000 la Chirnogi. Incendiul a fost stins în 2 ore

Un apartament din Olteniţa a ars ca o torţă de la un bec incandescent. 17 locatari ai blocului, evacuaţi

Incendiu devastator la o fermă agricolă. Focul, stins în 17 ore de pompieri

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite