Foc pus intenţionat. Un Chevrolet Cruz a fost incendiat pe strada Stejarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flăcările au fost stinse de pompieri Foto: Arhivă Adevărul
Flăcările au fost stinse de pompieri Foto: Arhivă Adevărul

Un Chevrolet Cruze a fost la un pas să se facă scrum, după ce a fost incendiat de o persoană necunoscută. Doar intervenţia unui echipaj de stingere de la ISU a făcut ca autoturismul să nu fie devastat de flăcări.

Pompierii au fost alertaţi luni seară, aproape de miezul nopţii despre incendiul care cuprinsese o maşină în zona Orizont, pe strada Stejarului. Potrivit primelor cercetări efectuate la faţa locului, se pare că focul a fost pus intenţionat de o persoană rămasă neidentificată. Pompierii militari au intervenit rapid şi au reuşit să salveze maşina, însă flăcările au distrus o parte din compartimentul motor, un far, capotă şi o bară de protecţie. 

Valoarea pagubelor a fost estimată la 10.000 de lei. Maşina, proprietatea lui Stelian A. era parcată în faţa blocului când a fost incendiată. La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu violenţă şi mult fum la motorul autoturismului. Flăcările au fost stinde în mai puţin de o jumătate de oră, poliţiştii urmând să-l descopere acum pe cel care a provocat incendiul.

Citeşte şi: Cinci case, dintr-un foc pe strada Cireşoaia. Un incendiu izbucnit de la o lumânare a pus pompierii pe jar

Citeşte şi: FOTO Incendiu în Livadă. O sobă improvizată de un bărbat fără adăpost a aprins o societate comercială

Citeşte şi: FOTO Pompierii, gazde pentru şcolari. Peste 300 de copii, în vizită la cazarmă

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite