Foc pus intenţionat. 30 de hectare de orz s-au făcut scrum la Grădiştea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei hectare de orz au fost incendiate de o persoană rămasă încă neidentificată, la sfârşitul săptămânii trecute în comuna Grădiştea.  Pompierii călărăşeni au acţionat eficient pentru stingerea incendiului cu două autospeciale de capacitate mărită, timp de aproximativ o oră şi 20 de minute


Conform primelor cercetări, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată care a dat foc intenţionat lanului de orz. Suprafaţa agricolă, cultivată cu cereale aparţine unei societăţi comerciale cu profil agricol din localitate. La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens pe o suprafaţă de aproximativ 30 de hectare. Din cauza vântului exista riscul ca arderea să se propage la vecinătăţi.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ o oră şi 20 de minute. În urma incendiului au fost făcute scrum 30 de hectare de orz, fiind înregistrate pagube materiale în valoare de aproximativ 120.000 lei.
 

Vă recomandăm şi:

Anchetă preliminară. Focul la bazar a fost pus intenţionat, incendiul a făcut pagube de 50.000 de lei

Bazarul de la Orizont, cuprins de flăcări violente, poliţia a deschis o anchetă

Un scurtcircuit a făcut pagube de 30.000 la Chirnogi. Incendiul a fost stins în 2 ore

Un apartament din Olteniţa a ars ca o torţă de la un bec incandescent. 17 locatari ai blocului, evacuaţi

Incendiu devastator la o fermă agricolă. Focul, stins în 17 ore de pompieri

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite