Elevii din 5 şcoli din judeţul Călăraşi vor primi o masă caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii din 150 de şcoli vor beneficia şi în acest an de o maşsă caldă FOTO pixabay.com
Copiii din 150 de şcoli vor beneficia şi în acest an de o maşsă caldă FOTO pixabay.com

Elevii din 5 şcoli din judeţul Călăraşi vor beneficia şi în acest an de o masă caldă prin programul pilot susţinut de Guvernul României. La nivel naţional, copiii din 150 de unităţi de învăţământ primesc mâncare.

Printre cele 150 de unităţi şcolare se numără şi 5 şcoli din judeţul Călăraşi. Este vorba despre: Şcoala Gimnazială nr.1 Ulmu, Şcoala Gimnazială nr. 1 Ciocăneşti, Şcoala Gimnazială nr.1 Modelu, Liceul Tehnologic Duiliu Zamfirescu Dragalina şi Liceul Tehnologic Constantin George Călinescu Grădiştea. Proiectul pilot „masa caldă” are o valoare totală de 46,4 milioane de lei.

Programul-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 150 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat va continua şi în anul şcolar 2021 – 2022. În perioada desfăşurării cursurilor, preşcolarilor şi elevilor din cele 150 de unităţi de învăţământ, denumite în continuare unităţi-pilot, li se acordă, cu titlu gratuit, un suport alimentar constând într-un pachet alimentar sau într-o masă caldă pe zi, în limita unei valori zilnice de 10 lei/ beneficiar.

Vă mai recomandăm şi:

De ce este necesară a treia doză de vaccin anti-COVID şi cum va fi administrată

Coaliţia s-a rupt, moţiunea de cenzură este în aer

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite