De la bal, la spital. Şoferi băuţi, răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina în şant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri teribilişti care s-au urcat la volan după ce au băut bine au ajuns la spital. Din cauza vitezei, maşinile s-au răsturnat, iar şoferii au fost răniţi. Poliţiştii spun că în ambele cazuri, suspecţii s-au ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană cu o concentraţie alcoolică peste limita legală.


Primul accident din cauza alcoolului a avut loc în seara de 29 iulie. Conform anchetatorilor, un tânăr de 27 ani din Chirnogi, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei şi a consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat în afara drumului.
În urma accidentului, şoferul şi un pasager  au fost transportaţi la Spitalul Olteniţa, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-a  fost prelevată o mostră biologică necesară în vederea stabilirii alcoolemiei.

Teribilist la volan

În dimineaţa zilei de 30 iulie, un tânăr de 22 de ani, din Olteniţa, a ajuns din cauza alcoolului cu maşina în şant.  În timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul 1 Decembrie, din cauza vitezei şi a consumului de băuturi alcoolice, tânărul a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat. Şi acesta a ajuns rănit la spitalul din Olteniţa. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-a  fost prelevată  o mostră biologică necesară în vederea stabilirii alcoolemiei.
 

Vă recomandăm şi:

Şoferii băuţi, spaima şoselelor. Unul dintre ei a accidentat un copil pe zebră

Pericol pe şosele. Prinşi băuţi la volan, unul dintre şoferi nu avea nici permis

Şofer băut, la un pas de moarte după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod. Bărbatul avea 1,02 alcoolemie

Un şofer băut la volan, cu alcoolemie 1,42, s-a răsturnat cu maşina. Bărbatul a scăpat fără nicio zgârietură

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite