Copil înţepat de 15 albine, la un pas de moarte. Un echipaj SMURD a fost alertat să intervină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înţepătura de albină este uneori letală Foto:Arhivă Adevărul
Înţepătura de albină este uneori letală Foto:Arhivă Adevărul

Un copil în vârstă 5 ani din localitatea Borcea a ajuns în stare gravă la spital , după ce a fost înţepat de albine. Părinţii băiatului au cerut imediat ajutor la 112 când au văzut că fiul lor are probleme de respiraţie.

Copilul care a suferit mai multe înţepături de albine la nivelul feţei şi membrelor superioare a necesitat intervenţia rapidă a paramedicilor SMURD. Incidentul care putea să aibă urmări tragice s-a petrecut pe 21 august, la ora 19.04. Un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Borcea a fost solicitat să intervină pentru preluarea şi acordarea primului ajutor lui Paul S., în vârstă de 5 ani, care a fost înţepat de mai multe albine. La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, copilul prezenta aproximativ 15 înţepături de albine la nivelul feţei şi membrelor.

Paramedicii SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Borcea au monitorizat starea copilului, i-au administrat oxigen şi au solicitat sprijin Serviciului de Ambulanţă. „A început transportul de la Borcea către Călăraşi, iar în dreptul localităţii Coslogeni, pacientul a fost preluat de către echipajul cu medic al Ambulanţei, care i-a acordat ajutor medical calificat şi l-a transportat la spitalul din Călăraşi”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, Ovidiu Tătăranu.
 

Vă recomandăm şi:

UE interzice folosirea unui insecticid letal pentru albine

Albinele ucigaşe au ucis un fermier, în Texas

Atacaţi de un roi de albine: cinci persoane la un pas să-şi piardă viaţa

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite