„Chilipiraş de Martie”, expoziţie hand-made cu vânzare la Muzeul Municipal Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziţie cu vânzare la Muzeul Municipal Călăraşi FOTO Facebook/MMC
Expoziţie cu vânzare la Muzeul Municipal Călăraşi FOTO Facebook/MMC

Cel mai inspirat cadou pentru 1 şi 8 Martie îl puteţi găsi la Muzeul Municipal Călăraşi, la o expoziţie hand-made cu vânzare. Doritorii sunt aşteptaţi începând de vineri, 25 februarie, ora 14.00, şi pînă duminică, inclusiv, ora 18.00.

"Chilipiraş de Martie" este ediţia pilot a unei expoziţii cu cadouri de sezon. Cu acest eveniment testăm apetitul dumneavoastră, al călărăşenilor, pentru desfăşurarea unor evenimente asociate sărbătorilor tradiţionale. Am avut o ediţie pilot de Crăciun şi acum avem o ediţie pillot pentru 1 şi 8 Martie.

Vă aşteptăm de vineri de la ora 14:00, să veniţi, să vedeţi şi să discutaţi cu cei care realizează obiecte care pot fi oferite cadou, în regim doar tip hand-made sau ajutându-se de unelte simple sau mai performante", au anunaţt reprezentanţii Muzeului Municiapl Călăraşi.

Sâmbătă, 26 februarie, şi duminică, 27 februrie,muzeul este deschis în intervalul 10.00 - 18.00.

"Printre cei care expun se află, poate, cunoştinţe, prieteni sau rude, aşa că veniţi să vedeţi şi să îi încurajaţi să continue să manufactureze sau să fabrice aceste obiecte deosebite.

Veţi găsi mărţişoare, veţi găsi podoabe care aşteaptă să fie purtate de cineva drag, veţi găsi ceramică, veţi găsi obiecte gingaşe lucrate din fire diferite, veţi găsi obiecte lucrate din piele, veţi găsi poveşti şi o atmosferă unică în muzeul dumneavoastră!Vă aşteptăm cu drag!", a transmis coordornatorul Muzeului Municipal Călăraşi, Florin Rădulescu.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Lecţiile dezarmării nucleare a Ucrainei. Politician de la Kiev: Nu aveţi încredere în angajamentele Rusiei

LIVE TEXT Imaginile din satelit arată forţele terestre ruseşti dispersându-se în poziţii apropiate de graniţa cu Ucraina

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite