Centrele de vaccinare se aglomerează din nou. Câte persoane s-au imunizat într-o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aglomeraţie la centrele de vaccinare FOTO Facebook/Centrul Enel
Aglomeraţie la centrele de vaccinare FOTO Facebook/Centrul Enel

Călărăşenii se îngrămădesc din nou la centrele de vaccinare. Peste 1.500 de persoane s-au imunizat în ultimele 24 de ore împotriva COVUD-10, cele mai multe, 895, cu doza a doua. Municipiul Călăraşi are cea mai mare rată de imunizare din judeţ, aproximativ 42%.

Conform Instituţiei Prefectului, în data de 16 noiembrie au fost administrate 1.509 doze de vaccin după cum urmează: doza 1 - 155, doza 2 - 895, doza 3 - 314 şi doza unică Janssen (Johnson & Johnson) - 145.

Astfel, numărul total de doze de vaccin administrate (începând cu data de 31 decembrie 2020, prima administrare) la nivel judeţean este de 169.635, din care: doza 1 - 69.646, doza 2 - 61.112, doza 3 - 13.646

şi doza unica Janssen (Johnson & Johnson) - 25.231. 

Instituţia Prefectului – Judeţul Călăraşi face apel la cetăţeni să respecte recomandările specialiştilor privind normele de igienă şi distanţare socială, precum şi prevederile actelor normative în vigoare.

De asemenea, cetăţenii care doresc să se vaccineze o pot face la medicii de familie cu disponibilitate pentru administrarea serului anti-Covid-19 Janssen (produs de Johnson & Johnson) sau într-unul din următoarele centre de vaccinare:

1. Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi 

2. Centrul Comunitar Sala Sport Lehliu-Gară 

3. Centrul Comunitar Clădire ENEL Călăraşi 

4. Centrul Comunitar Sala Sport Şcoala 11 Călăraşi 

5. Centrul Comunitar Fosta Cameră de Gardă Spital Budeşti

6. Centrul Comunitar Sală Sport Şcoala Mircea Eliade Olteniţa. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

PNL a votat ca premierul să fie numit prin rotaţie. Liberalii vor să aibă primul şef al Guvernului. Cîţu: „Ministerele avizatoare vor fi împărţite” | VIDEO

 Haos pe piaţa gazelor: Engie România nu mai vrea să fie furnizor de ultimă instanţă. De ce a luat această decizie

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite