Ce au găsit poliţiştii acasă la reţeaua care vindea ilegal ţigări: peste o tonă de tutun, bani şi dispozitive artizanale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii au descins la zeci de adrese FOTO Adevărul
Oamenii legii au descins la zeci de adrese FOTO Adevărul

Poliţiştii din Călăraşi au ridicat în urma mai multor percheziţii peste o tonă de  tutun, dispozitive de mărunţit tutun, aproximativ 26.000 de tuburi goale de ţigarete, precum, 203.000 ţigarete din import şi 4.728 de ţigarete confecţionate artizanal. Cinci persoane au fost reţinute în dosarul de contrabandă.


Oamenii legii au găsit o adevărată comoară la reţeaua de contrabandişti. Poliţiştii au descins miercuri, 29 martie, la 34 de adrese în judeţele Călăraşi, Ilfov şi în municipiul Bucureşti  la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal autorizat.
De la locuinţele suspecţilor au fost ridicaţi bani, respectiv 21.880 lei şi 1.490 euro, peste o tonă de tutun, 11 dispozitive  de mărunţit tutun, 25.900 de tuburi goale de ţigarete, 203.000 ţigarete din import, 4.728 ţigarete confecţionate artizanal şi 4 cântare.

Cinci persoane au fost reţinute

“Activităţile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa. În urma probatoriului administrat, poliţiştii au emis ordonanţe de reţinere pe numele a cinci persoane din judeţul Călăraşi.

Acestea au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi, urmând să fie prezentate  Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite”, a precizat Florentina Dobre, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

19 descinderi la membrii unei grupări specializate în furturi şi fapte de corupţie

Descinderi. Tone de îngrăşăminte chimice şi produse petroliere, confiscate de poliţiştii de la Transporturi

Ce au găsit poliţiştii la cele 54 de percheziţii. Instalaţie artizanală pentru contrafacerea alcoolului şi maşini de lux folosite la comiterea infracţiunilor

Descinderi la 54 de adrese. Poliţia, pe urmele unei reţele de evazionişti

Descinderi cu mascaţi. Percheziţii la evazionişti cu materiale reciclabile de 2,2 milioane de euro

Descinderi la cei mai periculoşi hoţi din judeţul Călăraşi, la Sohatu. 29 de percheziţii la suspecţi de jafuri şi tâlhării

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite