Bucăţi de tencuială s-au desprins de pe clădirea Şcolii Carol I. Primăria va sprijini consolidarea imobilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe porţiuni de tencuială au picat de pe clădirea care adăposteşte Şcoala Gimnazială Carol I
Mai multe porţiuni de tencuială au picat de pe clădirea care adăposteşte Şcoala Gimnazială Carol I

Conducerea Primăriei Călăraşi a verificat, astăzi, situaţia apărută la Şcoala gimnazială Carol I, cu porţiuni de tencuială desprinse în urma unor infiltraţii la acoperiş. La discuţii au participat şi directorul unităţii de învăţământ, Rodica Pavel, cât şi inspectorul Georgel Muşat din partea Inspectoratului Judeţean în Construcţii Călăraşi.

"Facem precizarea că solicitările ce ţin, în primul rând, de reparaţiile şi consolidarea clădirilor unităţilor de învăţământ din municipiul Călăraşi au fost luate în considerare cu prioritate, de fiecare dată. Situaţia generată la Şcoala gimnazială Carol I are cauze ce au legătură cu întârzierea unor proceduri care nu depind de Primăria Călăraşi, proceduri ce ţin de autorizarea, din partea şcolii, a intervenţiilor la o clădire de patrimoniu, aşa cum este cea a Şcolii Carol I", au anunţat reprezentanţii Primăriei.

Primarul Daniel Ştefan Drăgulin aşteaptă din partea Inspectoratului Judetean în Construcţii procesul verbal de control întocmit cu ocazia situaţiei generate la Şcoala Gimnaziala Carol I. Se va dispune un plan de măsuri ce trebuie aplicat în vederea consolidării necesare clădirii, Primăria Municipiului Călăraşi urmând să sprijine eforturile conducerii Şcolii gimnaziale Carol I în acest sens.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite