Avertizare de vreme rea: cod galben de ninsori viscolite până joi dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iarna ne se întoarce în forţă. Călăraşiul şi alte 8 judeţe se află sub cod galben de ninsori viscolite, de miercuri, 8 februarie, ora 10.00 şi până joi, 9 februarie, ora 09.00. Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) prognozează o înrăutăţire a vremii în următoarele ore.

"În intervalul menţionat în sudul Moldovei şi în cea mai mare parte a Munteniei local ninsorile vor fi însemnate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă consistent. În judeţele Călăraşi, Giurgiu, în sudul judeţelor Prahova şi Dâmboviţa, precum şi în judeţul Ilfov şi municipiul Bucureşti vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări cu viteze de 45...55 km/h, iar în judeţele Vrancea, Buzău şi Ialomiţa rafalele vor depăşi 55...60 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii. În estul Munteniei şi sud-estul Moldovei în cursul zilei se vor menţine depunerile de polei",  anunţat ANM.

Vă recomandăm şi:

Trafic în condiţii de iarnă pe A2, viscolul scade vizibilitatea. S-a reluat circulaţia pe DN 3 Călăraşi-Lehliu, blocat de zăpadă

Cod galben de viscol puternic. Se ia în calcul închiderea drumurilor

Oamenii care patrulează pe Dunăre, printre sloiuri de gheaţă: „E obligatoriu să menţii navele în stare de plutire“

FOTO Sloiurile de gheaţă acoperă circa 80% din suprafaţa Dunării. Circulaţia navelor, în pericol de a fi închisă

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite