Trafic în condiţii de iarnă pe A2, viscolul scade vizibilitatea. S-a reluat circulaţia pe DN 3 Călăraşi-Lehliu, blocat de zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viscolul care a lovit judeţul Călăraşi luni seară a dat traficul peste cap. Conform poliţiştilor de la Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române se circulă în condiţii de iarnă pe A2 Bucureşti - Constanţa.


UPDATE ORA 09.30.  Poliţiştii de la Centrul Infotrafic au anunţat că, începând cu ora 09.00, traficul rutier pe DN3 Călăraşi – Lehliu a fost reluat.

„Precizăm că, pe A2, între Fundulea şi Lehliu vizibilitatea este sub 100 de metri iar între Lehliu şi Drajna vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri din cauza viscolului”, spun oamenii legii. De asemenea, deşi se acţionează şi se împrăştie material antiderapant, cauza vântului puternic zăpada este readusă pe partea carosabilă.
 
„Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudenţă sporită, viteză redusă, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să se asigure temeinic la efectuarea manevrelor de schimbare a benzii de circulaţie”, avertizează poliţiştii. Tot din cauza viscolului şi a sulurilor de zăpadă, traficul rutier pe DN3 Călăraşi – Lehliu este întrerupt între localităţile Mihai Viteazu şi Plevna.
 

Vă recomandăm şi:

Cod galben de viscol puternic. Se ia în calcul închiderea drumurilor

Oamenii care patrulează pe Dunăre, printre sloiuri de gheaţă: „E obligatoriu să menţii navele în stare de plutire“

FOTO Sloiurile de gheaţă acoperă circa 80% din suprafaţa Dunării. Circulaţia navelor, în pericol de a fi închisă

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite