Aproximativ 400 de poliţişti, mobilizaţi pe teren în weekend. Cu câte radare se acţionează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 400 de poliţişti vor fi la datorie pentru ca cetăţenii să se bucure în linişte şi siguranţă de acest weekend. În perioada 19 – 21 iunie, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au fost luate măsuri suplimentare pentru prevenirea faptelor ilegale prin asigurarea unei prezenţe suplimentare a efectivelor de ordine publică.

Aproximativ 400 de poliţişti continuă să acţioneze integrat în teren, împreună cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pe toată durata weekend-ului pentru siguranţa cetăţenilor. De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pe drumurile judeţene şi naţionale şi vor utiliza, zilnic, 5 aparate radar, pentru a-i descuraja şi sancţiona pe cei care nu respectă regimul legal de viteză. 

"Dispozitivul de ordine şi siguranţă publică acţionează pentru prevenirea şi limitarea răspândirii noului Coronavirus (COVID 19), dar şi pentru a preveni şi combate ilegalităţile de orice fel. Reamintim tuturor cetăţenilor să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în teren, să adopte un comportament responsabil şi o conduită preventivă", au transmis reprezentanţii IPJ Călăraşi..

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite