Aproximativ 100 de amenzi, aplicate pentru nerespectarea regulilor sanitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a descins şi pe plajă FOTO IPJ Călăraşi
Poliţia a descins şi pe plajă FOTO IPJ Călăraşi

Aproximativ 80 de societăţi comerciale au fost verificate sâmbăta, 11 iulie, în cadrul unei acţiuni care a vizat modul în care sunt respectate normele legale impuse în perioada stării de alertă.

Pentru prevenirea şi limitarea infectării cu noul coronavirus, poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti locali au continuat controalele în mijloacele de transport în comun şi în zonele aglomerate din judeţul Călăraşi.

Au fost verificate 77 de societăţi comerciale şi au fost aplicate 98 sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora fiind de peste 53.000 de lei.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, 60 de sancţiuni contravenţionale la OUG 195/2002 R privind circulaţia pe drumurile publice, 7 la legea 61/1991 R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 9 la alte acte normative.

Activitatea a fost realizată cu peste 80 de efective şi cu sprijinul reprezentanţilor Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Vă mai recomandăm şi:

Grupul de Comunicare Strategică: 147 de cazuri cu COVID-19, în judeţul Călăraşi

Cum să nu aduci coronavirusul acasă. Opt reguli esenţiale pentru salvatori

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite