Andreea Bănică face show la Călăraşi. Revelion în aer liber, însă doar pentru vaccinaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De Revelion, Andreea Bănică vine la Călăraşi FOTO tarif-artisti.ro
De Revelion, Andreea Bănică vine la Călăraşi FOTO tarif-artisti.ro

Artişti celebri fac show la Călăraşi în noaptea dintre ani. Pe scena amplasată pe platoul din faţa Consiliului Judeţean vor urca Andreea Bănică, Andreea Bălan şi Alex Velea.

Andreea Bănică este unul dintre cei mai bine vânduţi artişti din Româmia. Ea a debutat în muzică după ce s-a făcut remarcată la Festivalul Mamaia din anul 1998.

Atmosfera va fi încinsă de taraful Doina Munteniei şi Zoli Toth& Young Beats. Revelionul în aer liber se va încheia, după mierzul nopţii, cu un foc de artificii grandios. Participarea la eveniment se va face cu respectarea legislaţiei în vigoare cu privire la combaterea virusului Covid-19, au anunţat autorităţile locale. 

De altfel, la toate manifestările dedicate sărbătorilor de iarnă, în centrul Călăraşiului, echipaje de jandarmi şi funcţionari publici au permis accesul spectatorilor în zonă  doar în baza Certificatului Verde.

În zonă, circulaţia a fost restricţionată, iar echipaje ale Poliţiei Rutiere vor supraveghea arterele de circulaţie în noaptea de Revelion. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Modernizarea celei mai importante artere de trafic din Călăraşi demarează în 2022

Municipiul Călăraşi, obiect de studiu pentru studenţii de la Arhitectură

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite