Aglomeraţia de pe litoral s-a mutat pe A2. Cozi de trei kilometri în apropiere de Feteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aglomeraţie pe A2 FOTO Facebook/ A2-Autostrada Sotrelui
Aglomeraţie pe A2 FOTO Facebook/ A2-Autostrada Sotrelui

Aglomeraţia de pe litoral s-a mutat pe Autostrada Soarelui. Românii care au petrecut de 1 Mai la malul mării se întorc acasă. Poliţia îi sfătuieşte să aleagă rute alternative.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române au anunţat că duminică după-amiază traficul rutier este intens pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, formându-se coloană de aproximativ trei kilometri.

Reamintim că sunt introduse restricţii de trafic pe tronsonul kilometric 144+235 de metri şi 147+015 metri al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, pentru a permite realizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste braţul Borcea, motiv pentru care se circulă pe o singură bandă pe fiecare sens de mers.  

Pentru că valorile de trafic sunt ridicate pe sensul către Bucureşti în zona lucrărilor, în momentul în care coloana de autoturisme a crescut, poliţiştii rutieri au blocat sensul de mers către Constanţa (calea 1), permiţând astfel autovehiculelor de pe sensul către Bucureşti (calea 2) să circule în ambele direcţii. Pentru fluidizarea circulaţiei în zona staţiei de taxare de la Feteşti, această măsura va mai fi adoptată în cursul zilei, anunţă Poliţia Română/  

Şoferii sunt sfătuiţi să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp. De asemenea, şoferii sunt sfătuiţi să opteze şi pentru rutele alternative, respectiv:

DN 2A Constanţa – Hârşova – Slobozia - Urziceni – DN 2 – Bucureşti;

A2 – Feteşti sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – Bucureşti;

DN 3 Constanţa – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călăraşi – DN 21 Călăraşi – Drajna - A2 Drajna – Bucureşti (sau, din municipiul Călăraşi - DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – Bucureşti).

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. În două luni de asediu la Mariupol, ruşii ar fi ucis de două ori mai mulţi oameni decât naziştii în doi ani de ocupare. Încă un general rus a fost omorât

Diva care a murit în sărăcie lucie. Cine i-a tocat averea şi a adus-o în pragul suicidului

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite