Adolescenţii care au ucis un şofer şi au rănit-o pe soţia acestuia după ce i-a luat la ocazie rămân în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescenţii au fost capuratţi pe 1 decembrie 2017 FOTO I.S.
Adolescenţii au fost capuratţi pe 1 decembrie 2017 FOTO I.S.

Cei doi adolescenţi acuzaţi de omor şi tentativă de omor, care au ucis cu sânge rece un bărbat şi au rănit-o pe soţia acestuia după ce, pe 24 noiembrie, au fost luaţi cu maşina la ocazie de cei doi soţi, rămân în arest.

Magistraţii călărăşeni au prelungit mandatele de arestare preventivă cu încă 30 de zile pe numele celor doi suspecţi. Andrei Simion, de 18 ani, şi Cristian Tănăsie, de 16 ani, ambii din satul Drajna Nouă, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor deosebit de grav şi tentativă de omor, pe 2 decembrie, la o zi după ce au fost capturaţi. Ei şi-au recunoscut faptele, au declarat că nu regretă nimic şi au povestit anchetatorilor în detaliu cum au comis crima, iar timp de o săptămână au făcut planuri.

Soţii Ion (58 de ani) şi Violeta Constantin (55 de ani) au luat cu autostopul două persoane, pe 24 noiembrie. Autostopiştii, care l-au ucis pe bărbat şi au rănit-o femeie, au fost prinşi la o săptămână după comiterea faptei. Este vorba despre Andrei Simion (18 ani) şi Cristian Tănăsie (16 ani), ambii din satul Drajna Nouă (comuna Dragalina, judeţul Călăraşi). Amândoi riscă între 15 şi 25 de ani închisoare. 

Vă recomandăm şi:

Diabolic. Cum au plănuit autostopiştii crima, cu o săptămână înainte. Unul se îndrăgostise de o femeie cu 12 ani mai mare

 

VIDEO Criminalii autostopişti sunt doi liceeni care „nu regretă nimic“. După ce au înjunghiat cuplul care-i luase în maşină, au plecat liniştiţi acasă

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite