Zen Garden, cea mai cunoscută trupă tribut U2, în concert în Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veste bună pentru fanii trupei U2 din România. ZEN GARDEN, trupa tribut U2, va concerta în Buzău, la Terasa Atlantis, duminică seară, de la ora 20.30.

Zeno Sala, solistul si fondatorul ZEN GARDEN, s-a remarcat drept cel mai bun imitator al lui Bono Vox încă din 1999 si este cel care întruchipează fidel nu numai atitudinea scenică, ci şi maniera interpretativă a vocalului U2. Pe ceilalţi membri ZEN GARDEN i-a selectat chiar el, după chipul şi asemănarea muzicienilor din trupa U2. Aspectul fizic este, desigur, dublat de calităţile de istrumentişti veritabili.

Zen Garden este singura trupă tribut din lume a cărei activitate include turnee în SUA şi America de Sud, iar la nivel european, formaţia a concertat în săli pe ale căror scene au urcat nume precum Bruce Springsteen, Madonna sau Shakira. Printre momentele de referinţă în cariera trupei se numără concertul susţinut în 2009, la Palatul Olimpic St. Jordi din Barcelona, în faţa a 12.000 de oameni, transmis live de televiziunea spaniolă TVE, şi show-ul din Zaragoza, Spania (2010), la care au fost prezenţi 25.000 de spectatori.

Preţul unui bilet este 50 lei şi 35 lei, în funcţie de poziţionare, pentru adulţi, în timp ce elevii şi studenţii plătesc 20 de lei pentru un bilet.

Citeşte şi: VIDEO Copia statuii „Rugăciune”, a lui Constantin Brâncuşi, va fi montată în Cimitirul „Dumbrava”

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite