Miting aviatic pe aerodromul de la Boboc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzoienii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la eveniment
Buzoienii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la eveniment

Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Aeriene organizează pe aerodromul de la Boboc un miting aviatic, BOBAS 2014, eveniment în care îşi vor etala măiestria la manşă atât piloţii militari pregătiţi la Boboc, cât şi piloţii Aeroclubului României.

În data de 14 iunie 2014, de la orele 10 va fi organizată o „Zi a Porţilor Deschise”, unde cei interesaţi vor putea vizita unitatea militară care pregăteşte cei mai buni piloţi ai armatei române iar în continuare vor putea admira evoluţiile avioanelor şi elicopterelor militare din dotarea Armatei Române, cum ar fi: MIG 21 LANCER, C-27J SPARTAN, C-130 HERCULES, IAR-330 PUMA, IAR-99 Şoim, IAR-316B Allouete sau YAK-52. Pe lângă aceştia, la eveniment şi-au anunţat participarea şi paraşutişti dar şi piloţii acrobaţi de la Aeroclubul României, „Iacării acrobaţi”, Regional Air Services şi TNT Brothers. De asemenea, show-ul aviatic va fi completat cu evoluţiile demonstrative ale unor avioane ultrauşoare, motoparapante, aeromodele, un girocopter, un balon cu aer cald şi o expoziţie statică de tehnică militară.

Buzoienii, dar şi pasionaţii de aviaţie din ţară, sunt invitaţi în număr cât mai mare să participe la evenimentele ce se vor desfăşura pe 14 iunie la Boboc, accesul fiind liber. În acest sens, organizatorii vor pune la dispoziţia celor interesaţi câteva autobuze. Bineînţeles, cei care vor să vadă pe viu avioane sau elicoptere de luptă pot veni şi cu maşinile personale, fiind permis accesul cu autovehiculele până în parcarea din faţa instituţiei.

Citeşte şi: Concert de muzică psaltică, la Catedrala Arhiepiscopală din Buzău

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite