Vitezoman din Galaţi, prins cu aproape 200 km/h pe E 85

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au depistat în câteva ore peste o sută de conducători auto care au încălcat prevederile rutiere, iar peste 40 au depăşit viteza regulamentară.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 22 de permise de conducere, dintre care 20 pentru depăşirea vitezei corespunzătoare segmentului de drum cu peste 50 km/h.

Viteza maximă a fost înregistrată pe DN 2 E 85 în afara localităţii Grebănu, când poliţiştii au depistat un tânăr în vârstă de 30 de ani, din judeţul Galaţi, care circula cu 198 km/h.

Toţi conducătorii auto depistaţi că au depăşit cu mai mult de 50 km/h viteza legală au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei şi le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

Peste 100 de sancţiuni aplicate participanţilor la trafic în ultimele 24 de ore şi 22 permise de conducere reţinute 

Alte nouă sancţiuni au fost aplicate pentru conducerea unor autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, şapte pentru opriri sau staţionări neregulamentare, iar 26 pentru alte abateri constatate în trafic.

De asemenea, pentru că nu s-a prezentat la Poliţie în termen de 24 de ore de la implicarea într–un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, un conducător auto a predat permisul de conducere pentru următoarele 30 de zile.

Poliţiştii au reţinut permisul unui alt conducător auto pentru că nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii, iar 10 pietoni au fost sancţionaţi pentru că au ales să traverseze neregulamentar.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de peste 51.000 de lei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite