Poliţiştii au aplicat amenzi de peste 200.000 de lei în minivacanţa de Anul Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politia

Minivacanţa de sfârşit de an a fost perturbată de numărul mare de evenimente unele soldate cu victime şi pagube materiale. Poliţiştii buzoieni au intervenit la peste 130 de evenimente, au constatat 70 de infracţiuni şi au aplicat 450 de sancţiuni contravenţionale.

Un număr de peste 350 de poliţişti au acţionat în perioada 29 decembrie – 2 ianuarie, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate peste 20 de acţiuni şi s-a intervenit la 138 de evenimente, dintre care 70 au fost sesizate prin 112.

În urma acţiunilor şi intervenţiilor, au fost constatate 70 de infracţiuni, dintre care 18 au fost constatate în flagrant delict.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 450 sancţiuni contravenţionale în valoare de 211.025 de lei şi au fost confiscate bunuri (materiale pirotehnice) în valoare de 17.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii rutieri au continuat activităţile pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, în medie nouă aparate radar fiind utilizate zilnic.

Astfel au fost constatate şapte infracţiuni la regimul rutier şi au fost reţinute 57 de permise de conducere.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite