VIDEO Un TIR cu materiale de construcţii s-a răsturnat pe DN1B, în judeţul Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Mai multe echipaje de intervenţii de la ISU Buzău au fost solicitate să intervină, în această dimineaţă, pe DN1B, în dreptul localităţii Pietroasele, unde a fost semnalată producerea unui accident rutier. Un TIR încărcat cu materiale de construcţii s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar şoferul a rămas prins în cabina vehiculului.

Evenimentul rutier a fost anunţat la 112, în jurul orei 6.45, de către mai mulţi şoferi aflaţi în trafic. 

Au plecat la intervenţie o autospecială de stingere, ambulanţa SMURD şi echipajul de descarcerare, însă la sosire echipajele ISU au constatat că şoferul reuşise să iasă singur din cabină şi că nu exista pericolul izbucnirii unui incendiu.

buzau

În accidentul de la Pietroasele a fost implicat un autotren înmatriculat în judeţul Cluj, care mergea dinspre Ploieşti spre Buzău, pentru a aproviziona un complex

comercial

image

cu materiale de construcţii.

Şoferul le-a spus poliţiştilor că şoferul unui camion care circula în faţa sa a frânat brusc şi ca să evite impactul a tras brusc de volan, manevră care a provocat răsturnarea vehiculului în afara carosabilului.

Din fericire, nu au rezultat victime în urma evenimentului rutier. Pagubele sunt însă mari, pentru că autotrenul a suferit avarii serioase iar întreaga încărcătură a fost compromisă.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite