VIDEO Un cuplu de americani desfiinţează România pe Youtube: au călătorit alături de oameni care put

0
0
Captură Youtube.com
Captură Youtube.com

O scurtă călătorie în Cluj Napoca le-a lăsat un gust amar unor turişti americani, producătorii unei serii de jurnale de călătorie. În filmul de aproape zece minute, personajele sunt mai tot timpul nemulţumite de ceea ce găsesc în România: condiţii proaste de transport, oameni care put şi cazare jalnică.

Clipul începe cu o filmare în trenul care duce cuplul de turişti americani către Cluj Napoca. Nota ironică a filmuleţului reiese încă din primele secvenţe, când cei doi surprind un ceas „îngheţat în timp“. 

Opt ore durează călătoria, spun personajele clipului, timp în care au avut de suportat căldura sufocantă şi mirosurile emanate de oameni. 

Nici cazarea nu îi mulţumeşte pe americani, care descoperă în apartamentul închiriat mizerie, lenjerie neschimbată şi perne cu miros. ”Nu suntem mulţumiţi deloc de ce am găsit. De ce? Pentru că totul este murdar”, spun americanii.  

Cuplul de turişti sosiţi de peste ocean realizează un videojurnal de călătorie prin toată Europa şi până acum au mai filmat episoade în România, nu la fel de critice. Vizita acestora la Cluj vine după un popas în Croaţia, despre care spun că este raiul pe pământ, în comparaţie cu ceea ce au găsit în ţara noastră.

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite