VIDEO Un buzoian extrem de gelos şi-a înjunghiat soţia după care s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii criminalişti efectuează cercetări la faţa locului
Poliţiştii criminalişti efectuează cercetări la faţa locului

Orbit de gelozie, un bărbat de 40 de ani, din localitatea buzoiană Gherăseni, a înfipt cuţitul de mai multe ori în soţia sa apoi s-a spânzurat. Drama s-a derulat sub privirile copilului de zece ani al acestora. Femeia înjunghiată a reuşit să fugă cu cuţitul în spate către nişte vecini, pentru a cere ajutor, apoi a fost transportată la spital cu o ambulanţă.

Soţii Ion şi Ana Lazăr păreau oameni liniştiţi în ochii sătenilor din Gherăseni. Apropiaţii celor doi spun însă că în casa lor erau mai tot timpul certuri, bătăi şi scene de gelozie. Vecinilor le-a ajuns demult la ureche că bărbatul îşi suspecta soţia de infidelităţi la locul său de muncă. Ana lucra ca femeie de serviciu la Primăria Gherăseni, de mai bine de un an, iar de atunci Ion ajunsese chiar să îşi ameninţe toată familia cu moartea.

Luni dimineaţă, Ion Lazăr a pus la cale un scenariu demn de filmele horror. A încuiat poarta apoi şi-a atacat soţia cu mai multe lovituri de cuţit. Crezând că a omorât-o pe Ana, bărbatul s-a spânzurat de grinda unui şopron. Despre drama din familia Lazăr, s-a aflat în momentul în care soţia a sărit gardul, plină de sânge, şi s-a târât spre gardul unor localnici, pentru a cere ajutor. Întreaga scenă, spun poliţiştii, s-a derulat sub privirile copilului lor, în vârstă de 10 ani.

Victima, de 34 de ani, a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, unde medicii i-au găsit plăgi atât în spate cât şi pe picioare. Din cauza stării sale grave, pacienta a fost mutată ulterior, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Floreasca. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite