VIDEO Tragedie în comuna Cilibia. Şi-a incendiat locuinţa, apoi s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii spun că incendiul risca să se extindă şi la locuinţele vecinilor                       FOTO: Iulian Bunilă
Pompierii spun că incendiul risca să se extindă şi la locuinţele vecinilor                       FOTO: Iulian Bunilă

Tragedie în această noapte în comuna Cilibia din judeţul Buzău. Un bărbat şi-a dat foc la casă la scurt timp după miezul nopţii şi apoi a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa. Sătenii n-au mai putut face altceva decât să cheme pompierii şi ambulanţa.

Gelozia şi băutura i-au luat minţile în această noapte lui George Glinisky, de 52 de ani. Bărbatul, care locuia în satul Mânzu, tocmai se certase cu soţia, care a şi plecat de-acasă înainte de lăsarea serii. George băuse, ca de obicei, un pahar de vin înainte de culcare apoi şi-a adus aminte de conflicul cu soţia şi şi-a pierdut judecata. A legat o frânghie de grinda unui grajd, a dat foc casei apoi s-a spânzurat. 

Vecinii lui George spun că acesta nu era în toate minţile. Se certa mai tot timpul cu soţia sa şi era un împătimit al alcoolului. 

Medicii de pe ambulanţă, sosiţi la faţa locului, nu au mai putut face mare lucru pentru bărbatul care s-a spânzurat. Pompierii spun că incendiul risca să se extindă şi la locuinţele vecinilor. „Nu ne putem pronunţa deocamdată asupra cauzei incendiului, împreună cu poliţia şi martorii vom stabili cum a izbucnit acest incendiu”, a declarat plutonierul adjudant Florin Perju, de la ISU Buzău. 

După ce focul a fost stins, trupul bărbatului a fost preluat de către o echipă de legişti pentru efectuarea necropsiei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite