VIDEO Restricţii de circulaţie pe DN 22, Râmnicu Sărat - Brăila, de la Boldu, până la limita de judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au fost instituite primele restricţii pe un drum naţional din judeţul Buzău. Începând cu ora 16.00, circulaţia pe DN 22 Râmnicu Sărat - Brăila, între localitatea Boldu şi limita cu judeţul Brăila, va fi închisă pentru maşinile mai grele de 7,5 tone. Circulaţia pe drumurile judeţene din sudul şi estul judeţului Buzău se desfăşoară cu dificultate din cauza viscolului.

Pe drumul care leagă comunele Ruşeţu şi Largu viscolul şi stratul de zăpadă aşternut pe carosabil a pus probleme mai multor şoferi neexperimentaţi. Zăpada spulberată de pe câmp a acoperit complet un sens de mers astfel încât se circulă doar pe o bandă. Un microbuz de persoane care făcea cursa de la Buzau la Ruşeţu a ieşit în decor după ce şoferul a tras de volan ca să permită unui alt autoturism să treacă.

Microbuzul a rămas în câmp ca să aştepte un utilaj de deszăpezire care să-l scoată din şanţ. Unul dintre cei doi călători a pornit către casă pe jos. Lăsarea întunericului poate transforma şoselele din judeţ în adevărate capcane mai ales pentru şoferii care pleacă la drum neechipaţi corespunzător. 

Drumurile din localităţile situate în zona de câmpie riscă să devinaă impracticabile daca scad temperaturile iar zăpada amestecatăde pe carosabil îngheaţă. Începând cu ora 16.00, circulaţia pe DN 22 Râmnicu Sărat - Brăila, între localitatea Boldu şi limita cu judeţul Brăila, va fi închisă pentru maşinile mai grele de 7,5 tone. 

În fiecare iarnă, zăpada provoacă neplăceri pe DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila. Din cauza vântului care aduce zăpada de pe câmp, drumul devine impracticabil, situaţie care se repetă an de an atunci când natura se dezlănţuie.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite