VIDEO Patinoarul mobil din centrul Buzăului, luat cu asalt încă din prima zi de funcţionare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de buzoieni au fost, în prima zi din decembrie, pe platoul din faţa Palatului Comunal pentru curioşi să viziteze primul Târg de Iarnă organizat de Primărie în Piaţa Dacia. Şi patinoarul s-a umplut încă de la deschidere şi se pare că aşa va fi până în ultima zi de funcţionare.

Patinoarul a fost arhiplin încă de la deschidere şi, după numărul mare de patinatori, începători sau mai experimentaţi. Intrarea pe patinoar este liberă iar cei care nu au patine, le pot împrumuta de la organizatori.

Copiii sunt bucuroşi că pot patina chiar în centrul oraşului şi au venit în număr mare să-l inaugureze. 

Patinoarul are aproximativ 500 de metri pătraţi şi poate primi pe gheaţă aproape 200 de persoane într-o serie de 60 de minute. Instalaţia este produsă de o firmă austriacă şi administrată de o societate din Bacău. 

În acelaşi timp, chiar dacă Moş Crăciun nu şi-a deschis căsuţa, comercianţii, meşterii şi producătorii au început să-şi expună mărfurile.

Până aproape de sfârşitul lui ianuarie 2017, patinoarul va fi deschis pentru toată lumea iar în oraş întâmplările frumoase vor marca aproape fiecare zi.

* Joi seară, primarul Constantin Toma se afla în mijlocul buzoienilor pentru a supraveghea cum se derulează activităţile recreative.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite