VIDEO Un tunel format din mii de beculeţe a fost aprins, joi seară, în faţa Muzeului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile judeţului au aprins tunelul de lumină, format din aproximativ 42.000 de beculeţe, amenajat pe aleea care face legătura între Bulevardul Nicolae Bălcescu şi Muzeul Judeţean. Totodată, clădirea Consiliului Judeţean a fost împodobită în luminile tricolorului.

Tunelul de lumini care măsoară aproximativ 35 de metri a adunat rapid sute de curioşi dornici să vadă premiera în materie de iluminat festiv realizată de Consiliul Judeţean. 

Tot la Muzeu va debuta în zilele următoare un târg tradiţional unde pe lângă expoziţia cu vânzare vor avea loc şi o mulţime de concerte dar şi spectacole de teatru. 

Consiliul Judeţean organizează în această iarnă, în premieră, manifestări dedicate buzoienilor de toate vârstele. Evenimentele sunt gazduite de instituţiile subordonate, Muzeul Judeţean, Teatrul George Ciprian şi Centrul de Cultură şi Artă Buzău.

Evenimentele de sărbători se vor încheia pe 22 decembrie, atunci când Moş Crăciun va poposi în curtea Muzeului Judeţean şi va fi organizat un impresionant foc de artificii.

Tot joi, preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu a aprins în mijlocul staţiunii Sărata Monteoru un brad de Crăciun uriaş care alături de ghirlandele luminoase şi figurinele amplasate pe aleile staţiunii  vor sta aprinse pe toată durata sărbătorilor de iarnă. 

Copiii din localitatea Merei au susţinut un recital de colinde la finalul căruia au fost recompensaţi cu dulciuri de către preşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite