VIDEO Marian Vanghelie a venit cu elicopterul la nunta deputatului Adrian Mocanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ceremonia religioasă, Roberta şi Adrian Mocanu s-au îndreptat către locul unde avea să se desfăşoare marea petrecere, patinuarul Ice Magic, de la marginea oraşului. Pe drum, s-au oprit câteva zeci de minute pentru ca mireasa să îşi revină după ce în timpul slujbei religioase i s-a făcut rău. Printre invitaţi s-au numărat liberala Norica Nicolai şi social-democratul Marian Vanghelie, care a aterizat cu elicopterul pe un t

Primii şi-au făcut apariţia socrii mari, Rodica şi Victor Mocanu, după aceea au sosit naşii, Felicia şi Constantin Boşcodeală, iar la scurt timp au sosit şi mirii, puţin peste ora 20.00.

Ţinutele mirilor şi ale naşilor au fost de excepţie, aceştia impresionând prin eleganţă. Atât Adrian Mocanu, cât şi Constantin Boşcodeală şi-au ajutat soţiile să coboare din maşini şi le-au sărutat înainte de a le conduce către petrecere.

La intrare, mirii au fost întâmpinaţi de soacra mare care i-a legat, aşa cum cere tradiţia, cu un prosop artizanal.

În jurul orei 20.00, au început să apară şi invitaţii. Deputatul PSD Carmen Moldovan, senatorul PNL Cristinel Bâgiu, fostul şef al SIE, Claudiu Săftoiu, alături de iubita sa, Cristina Faighel, urnaţi de şefi ai poliţiei, jandarmeriei şi pompierilor, oameni de afaceri locali, angajaţi ai instituţiilor locale, primari din judeţ dar şi prieteni ai socrilor şi mirilor, cu toţii au ţinut să fie alături de miri la marele eveniment.

Surpriza serii a fost apariţia lui Marian Vanghelie, primarul sectorului 5 care a venit la nuntă cu elicopterul. Acesta a ţinut să specifice că nu obişnuieşte să circule cu acest mijloc de transport dar a fost obligat de împrejurări.

“Foarte mulţi tineri mi-au solicitat să merg la Şcoala de Vară a TSD la Geoagiu- Băi, judeţul Hunedoara. Nu aveam cum să merg şi acolo şi să ajung şi la acest eveniment important, nunta unui prieten apropiat. A trebuit să găsesc o soluţie şi aşa am  ales să vin de acolo cu elicopterul. Nu aveam de ce să mă feresc, mai ales că ştiam că şi presa va fi aici”, a declarat Marian Vanghelie imediat după ce a coborât din elicopter. Primarul sectorului 5, care a venit neînsoţit la eveniment, a ţinut secret cadoul pe care l-a pregătit pentru tinerii miri dar a ţinut să specifice că este exact ce le trebuie.

Tânărului deputat nu i-au fost alături prea mulţi colegi de partid, ocupaţi se pare cu întrunirile zilei. Deşi aflaţi pe lista de invitaţi, Victor Ponta şi Adrian Năstase nu au mai ajuns la eveniment. Doar Mircea Geoană i-a felicitat la slujba de la biserică.

Invitaţii au fost răsfăţaţi cu meniul tradiţional pregătit de maestrul bucătar italian Antonio Passareli şi cu spectacol oferit de nume cunoscute din show-bizul românesc.

Filmul complet al petrecerii îl puteţi viziona în ediţia on-line de luni.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite