VIDEO Femeie rănită, după o tamponare într-o intersecţie din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Tamponare la intersecţia de lângă Policlinica Nicolae Titulescu. Evenimentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism Opel, care circula pe Democraţiei, nu a respectat semnificaţia indicatorului stop la intersecţia cu Bulevardul Nicolae Titulescu, drum cu prioritate. O femeie a fost rănită.

În mijlocul intersecţiei, Opelul a izbit un autoturism VW Jetta care se deplasa regulamentar. ”A venit cu o viteză incredibilă pentru oraş. Vina îi aparţine sută la sută. Avea stop. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu m-a aruncat în stâlpul ăsta de aici sau pe trotuar peste vreun pieton. Soţia mea e rănită la gât şi a luat-o salvarea la spital”, a declarat şoferul autoturismului VW.

Conducătorul autoturismului Opel şi-a recunoscut vina. „Îmi pare tare rău. A fost o clipă de neatenţie. Sunt din Siriu, am venit cu nişte rude la un consult aici la policlinică. Vorbeam cu rudele de pe bancheta din spate despre boală, despre medicamente şi n-am văzut stopul. Îmi cer scuze domnului pe care l-am lovit şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că n-a fost mai grav”, a spus şoferul vinovat.

Poliţiştii le-au efectuat şoferilor testarea cu aparatul etilotest, pentru ambii rezultatele fiind negative. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea unei femei şi pagube materiale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite