VIDEO Familie rămasă cu maşina în mijlocul unor torenţi, salvată de jandarmii buzoieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

În urma viiturilor produse duminică, în zona Lopătari, o familie a rămas cu maşina blocată în noroi, existând pericolul alunecării autoturismului într-un pârâu. Apelul la 112 a venit de la o femeie care anunţa că a rămas blocată în timp ce se deplasa cu soţul şi copilul de 5 luni, cu autoturismul proprietate personală, pe un drum forestier dintre comuna Lopătari şi comuna Chiliile.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat o echipă de intervenţie din cadrul Detaşamentului 5 Jandarmi Pătârlagele, Postul de Jandarmi Montan Berca, care participa la misiunea de asigurare a ordinii şi linistii publice la sărbatoarea comunei Lopătari. 

S-a ţinut permanent legătura telefonică cu persoana apelantă, care a informat efectivele de jandarmi despre starea lor de sănătate, precum şi despre locul în care se află, datele transmise de către apelant fiind destul de neclare, aceştia nefiind din partea locului.

Totodată, din cauza aluviunilor depuse pe drum, o parte din traseu a fost parcursă pe jos, iar în jurul orei 17.20 efectivele de jandarmi au ajuns la locul indicat împreună cu efective de poliţie din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Berca, unde au găsit cele trei persoane în stare buna de sănătate, fiind preluate şi transportate la sediul Postului de Jandarmi Montan Berca, de unde au plecat spre domiciliu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite