VIDEO Decese învăluite în mister, la Buzău. Soţul zăcea în fântână, iar soţia era, fără suflare, pe un pat din casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii buzoieni încearcă să elucideze misterul morţii a doi bătrâni, soţ şi soţie, dintr-o localitate buzoiană, ale căror cadavre au fost descoperite de rude după ce, de trei zile, nu au dat niciun semn de viaţă. Bărbatul zăcea în fântâna din curte iar soţia se afla întinsă pe un pat. Vecinii spun că ultima oară i-au auzit pe cei doi certându-se şi de aceea cred că bătrânul şi-a ucis nevasta apoi s-a sinucis.

Rudele soţilor Negulescu, el de 71 de ani, iar ea de 65 de ani, au anunţat poliţia după ce aceştia nu au mai răspuns la telefon mai bine de trei zile. Ajunşi acasă la cei doi, în satul Haleş, oamenii legii l-au descoperit pe bărbat înecat în fântâna de lângă casă iar pe soţia sa au găsit-o fără suflare pe un pat, în faţa televizorului.

”Au fost găsite cadavrele a două persoane, soţ şi soţie, soţul de 71 de ani găsit decedat într-o fântână, soţia găsită decedată într-o cameră a casei”, a declarat Comisar-şef Nicolae Zaharia, criminalist IPJ Buzău. 

Familia Negulescu trăia o adevărată dramă, după pierderea unui fiu care s-a spânzurat în urmă cu şase ani. Mai aveau trei copii, doi plecaţi în străinătate, şi locuiau singuri la marginea satului Haleş. Scandalurile se ţineau lanţ în familie, spun vecinii, dar nimeni nu se gândea că şi cei doi bătrâni aveau să aibă parte de un asemenea sfârşit. 

În sat, părerile despre moartea soţilor Negulescu sunt împărţite. În timp ce unii cred că femeia a fost omorâtă de soţ, apoi acesta s-a aruncat în fântână, alţii cred că acesta s-a sinucis după ce şi-a găsit soţia fără suflare, în casă.

”Marţi seara i-am auzit ţipând. El când bea face rău, îi spunea vezi că te tai, te omor, apoi de la trei jumate noaptea nu s-a mai auzit nimic. De marţi nu am mai auzit nimic”, spune o vecină. ”Au trăit de mulţi ani împreună şi nu cred că putea să-i ia viaţa aşa. Nu-mi vine a crede”, este de părere un sătean.

Poliţiştii iau în calcul mai multe ipoteze privind împrejurările morţii soţilor Negulescu. La prima evaluare, nu au găsit semne de violenţă pe trupul femeii şi nici urme de răvăşire în casă. Femeia avea însă spume la gură, indicii care i-ar putea conduce pe anchetatori către ipoteza unei otrăviri. Poliţiştii se vor putea pronunţa asupra cazului de la Haleş abia după afectuarea necropsiilor.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite