Liceanul dispărut de acasă a fost găsit în Prahova. Voia să se angajeze, pentru a recupera nişte bani pierduţi la păcănele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescentul din Mânzăleşti, dat în urmărie naţională după ce familia i-a anunţat dispariţia, pe 29 august, a fost depistat pe marginea drumului DN1 B, lângă Mizil. Răzvan Popa a fost încredinţat azi-noapte familiei, după cinci zile de rătăcire prin judeţul Prahova. I-a spus mamei că voia să îşi caute de lucru, pentru a recupera nişte bani pierduţi la păcănele.

Răzvan Popa, de 17 ani, elev la Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” a plecat de acasă, din comuna Mânzăleşti, pe 19 august. A ajuns la Oneşti, judeţul Bacău, unde a stat la o mătuşă şi a petrecut ceva timp cu tatăl său natural, care se întorsese pentru două săptămâni în concediu, de la muncă, din Italia. 

Pe 28 august, dimineaţă, a mers la gara din Oneşti de unde a luat un tren spre Buzău. De atunci, nu a mai dat niciun semn familiei şi nici colegilor. 

A fost dat în urmărire naţională, la data de 30 august 2014, de poliţia din Oneşti, judeţul Bacău, zona unde fusese văzut ultima oară. 

Pe data de 3 septembrie, în jurul orei 10.00, poliţiştii prahoveni din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Ceptura l-au identificat pe minor la intersectia DN1 B cu DJ 149.  Adolescentul a fost predat poliţiştilor din cadrul I.P.J. Buzău, Serviciul de Investigatii Criminale, iar la miezul nopţii a ajuns în familie.

Răzvan i-a spus mamei că i-a fost ruşine să vină acasă, deoarece pierduse la aparatele unui cazinou din oraş suma de 200 de euro, banii de şcoală primiţi de la tatăl său, pe care îl vizitase la Oneşti. Avea de gând să îşi caute o slujbă, de pe urma căreia să încerce recuperarea sumei pierdute.

CITEŞTE ŞI

VIDEO Un adolescent din Buzău, dispărut de şase zile de acasă, este căutat de poliţişti şi colegii de şcoală

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite