VIDEO Carnea de porc şi pui, în meniul pascal de la cantina săracilor din Buzău. Oamenii vin deja să ridice pachetele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Cantina de Ajutor Social a Primăriei Buzău, pregătirile sunt în toi în această perioadă. Listele sunt făcute, meniurile au fost studiate si se pun la punct ultimele detalii. Carne de porc şi pui, drob de miel, ouă roşii, cârnaţi de oaie, tocană de legume, cozonac şi suc: acesta este meniul tradiţional de care se vor bucura sute de sărmani din oraşul Buzău în perioada sărbătorilor pascale.

Buzoienii fără posibilităţi materiale, care au nevoie de ajutorul comunităţii pentru a supravieţui, vor simţi şi ei spiritul Paştelui. O masă bogată, tradiţională, vor primi şi în acest an, în perioada sărbătorilor pascale, cei aproape 300 de beneficiari ai Cantinei de Ajutor Social a municipiului Buzău. 

Un asistat are dreptul la un meniu de 12 lei, pe zi, de la Cantina de Ajutor Social a Primăriei, însă în perioada sărbătorilor de Paşte, alimentele sunt suplimentate faţă de o lună obişnuită din an.

Carne de porc şi pui, drob de miel, ouă roşii şi cârnaţi de oaie: acestea sunt doar câteva dintre produsele incluse în pachetul pe care îl primeşte de Paşte fiecare asistat social.

Pentru a-şi primi pachetele de Paşte, sărmanii oraşului Buzău sunt aşteptaţi la Cantina de ajutor social până vineri, inclusiv.

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri