VIDEO Buzoian de 45 de ani, găsit în casă cu un cuţit în inimă. Concubina bărbatului a fost arestată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anchetatorii merg pe firul unei sinucideri provocată de consumul exagerat de alcool       FOTO: I. Bunilă
Anchetatorii merg pe firul unei sinucideri provocată de consumul exagerat de alcool       FOTO: I. Bunilă

Sinucidere sau crimă. Aceasta este dilema pe care trebuie să o rezolve poliţiştii care anchetează moartea unui bărbat de 45 de ani, din localitatea buzoiană Cernăteşti, găsit în casă cu un cuţit înfipt în inimă. Unii dintre vecini cred mai degrabă că bărbatul a fost ucis de concubina acestuia, deoarece se tot certau în ultima vreme.

UPDATE: Concubina bărbatului din Cernăteşti, găsit fără suflare, noaptea trecută, în propria locuinţă, a fost reţinută în această după-amiază. Pe numele femeii a fost emisă o ordonanţă de reţinere, iar joi ea va fi trimisă în faţa instanţei, unde judecătorii vor decide dacă va rămâne după gratii cât timp va fi cercetată pentru omor.

Bărbatul lucrase ca gardian public, la oraş, însă după ce şi-a pierdut serviciul trăia din ce câştiga cu ziua prin sat. El era cunoscut în localitate ca un om liniştit care, chiar dacă obişnuia să mai bea, îşi vedea de treaba lui. 

Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate şi nu-şi pot explica cum a fost posibilă o asemenea dramă. Sunt voci care susţin însă că totul ar fi pornit de la o ceartă conjugală. Acesta ajunsese să se certe din orice cu concubina sa, ospătăriţă la un local din oraş.

Anchetatorii merg pe firul unei sinucideri provocată de consumul exagerat de alcool însă nu exclud nici varianta unui omor.

Cadavrul a fost transportat la SML Buzău pentru efectuarea necropsiei care le va oferi anchetatorilor date importante despre cauza decesului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite