VIDEO Buzău: Gheaţa de pe E85 a curmat aseară trei vieţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei barbaţi, un grec şi doi turci, au murit aseară striviţi între fiare, după ce maşina în care se aflau a derapat pe gheaţă şi a intrat direct sub un camion, la câţiva kilometri de municipiul Buzău. Cei trei străini mergeau la Bucureşti.

Camionul de tractări, care aparţine Petrom Service, se întorcea la garaj, la Schela Berca, după ce transportase un buldozer pentru deszăpezire. Accidentul s-a produs la ora 19.00, la cinci kilometri distanţă de municipiul Buzău, aproape de intersecţia E 85 cu drumul naţional Buzău - Ploieşti.

Citiţi şi: FOTOGALERIE: Grav accident rutier provocat de un şofer începător

Emoţii pentru pompierii din Râmnicu Sărat, chemaţi să intervină ca la Mihăileşti

Buzău: Gerul seamănă moarte printre câinii fără stăpân

Îngrozit, şoferul povesteşte cum maşina care venea din sens opus  s-a învârtit pe şosea şi într-o fracţiune de secundă i-a intrat direct sub roţi. A încercat să tragă de volan, dar nu a reuşit să ocolească Dacia Logan. “Nu am avut ce să mai fac. L-am văzut rotindu-se pe drum, eu am tras dreapta, spre margine, dar a venit tot în mine. Nu ştiu ce a vrut să facă, probabil a vrut să meargă spre Ploieşti şi a tras brusc de volan”, a mărturisit şoferul camionului.

Niciunul din cei trei pasageri din autoturism nu mai sufla. Erau prinşi între fiare şi echipele de la descarcerare s-au chinuit câteva zeci de minute să-i scoată.

“Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil alunecos”, a declarat comisarul şef Marian Şerbulea, de la Poliţia Rutieră Buzău.

Victimele erau un cetăţean grec, în vârstă de 52 de ani, şi doi cetăţeni turci, de 46 şi 48 de ani, iar maşina era înmatriculată pe numele unei firme din Bucureşti. Poliţiştii au luat legătura cu ambasadele celor două ţări, care urmează să le anunţe familiile.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite