VIDEO Bărbat din Buzău, spulberat de o maşină pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a rupt gardul de pe scuarul care delimitează sensurile de mers
Maşina a rupt gardul de pe scuarul care delimitează sensurile de mers

Un bărbat în vârstă de 64 de ani din municipiul Buzău a ajuns la spital cu răni grave, după ce maşina condusă de un tânăr de 25 de ani a scăpat de sub control si l-a izbit în plin.

Accidentul s-a produs în jurul orei 18.30, pe trecerea de pietoni de lângă staţia de autobuz Bazar. Bărbatul traversa strada când, dinspre Bariera Brăilei, s-a apropiat cu viteză maşina la volanul căreia se afla tânărul de 25 de ani.

Sexagenarul n-a avut nicio şansă în faţa bolidului scăpat de sub control, care l-a luat pe capotă si l-a aruncat câţiva metri pe asfalt.

În urma loviturii, bărbatul s-a ales cu o fractură la tibie şi alte câteva leziuni la nivelul corpului si al membrelor.

Din primele informaţii reiese că şoferul conducea cu viteză şi nu l-a zărit pe pieton din cauza soarelui care l-a orbit. Dupa impact, maşina a distrus gărduleţul de pe scuarul de pe mijlocul drumului şi s-a oprit la câţiva centimetri de celălalt sens de mers.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Aflat încă sub impresia şocului, şoferul nu-şi poate explica nici el cum s-a produs accidentul. Martorii spun însă că acesta avea viteză.

În momentul accidentului, maşina preşedintelui Consiliului Judeţean Buzău, Cristi Bîgiu, se afla chiar în spatele autovehiculului care a produs accidentul. Din spusele martorilor, presedintele CJ  a pus imediat mâna pe telefon şi a sunat la 112, unde a solicitat sprijin medical pentru bărbatul rănit.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a acordat bărbatului primele îngrijiri şi l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: VIDEO Biserica mânăstirii Răteşti este în pericol să se prăbuşească din cauza alunecărilor de teren

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite