Buzoian, reţinut de poliţişti după ce a tâlhărit mai multe femei în Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un buzoian în vârstă de 30 de ani este bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie pe raza municpiului Ploieşti. Acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi, ulterior, prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Prahova, faptele comise de buzoian la Ploieşti au fost săvârşite pe 27 iunie, respectiv pe 2 iulie, când tânărul ar fi smuls lănţişoarele de aur pe care le purtau la gât două femei. Poliţiştii de la investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti l-au prins pe individ în urma unei acţiuni de amploare.

„Acesta, la observarea poliţiştilor, a încercat să se sustragă, alergând în direcţia Parcului Mihai Viteazu, unde a fost interceptat şi imobilizat, după care a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Ploieşti. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii ­Cri­minale, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Buzău, judeţul Buzău, fiind bănuit şi de comiterea altor infracţiuni de tâlhărie, pe raza municipiul Ploieşti”, se arată într-un comunicat de presă al IJP Prahova.

Citeşte şi: Bărbat omorât în bătaie după ce ar fi încercat să fure un tractor

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite