VIDEO Au fost să taie porcul, dar au murit într-un accident rutier produs pe un drum din judeţul Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grav accident de circulaţie, produs pe un drum din judeţul Buzău. Un şofer de 75 de ani a pierdut inexplicabil controlul volanului şi s-a oprit cu maşina într-un copac. Accidentul s-a soldat cu decesul a două persoane, şoferul şi cumnata acestuia, şi rănirea gravă a unui tânăr. Aceştia fuseseră să taie porcul şi se întorceau acasă, în municipiul Buzău. Potrivit poliţiştilor, evenimentul s-a produs din cauza vitezei foarte mari.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.00, pe DN 203 i, la ieşirea din localitatea Caragele. Imediat ce a depăşit o curbă, autoturismul Renault Laguna a intrat într-un copac de pe marginea drumului, fără ca şoferul să schiţeze vreo manevră de evitare a impactului. 

Conducătorul autoturismului, un bătrân de 75 de ani, a murit pe loc iar pasagera din dreapta, cumnata acestuia, în vârstă de 58 de ani, a mai trăit câteva minute. Fiul femeii a suferit grave leziuni la nivelul capului.

Poliţiştii iau în calcul mai multe posibile cauze ale evenimentul rutier. Au însă certitudinea că maşina rulase cu viteză mare în curbă, acul vitezometrului blocându-se după impact la 90 de kilometri pe oră.

Şoferul şi cele două rude ale sale se întorceau acasă, de la ţară, şi transportau în portbagajul maşinii bucăţi din porcul pe care l-au tăiat de dimineaţă. Tânărul rănit, în vârstă de 25 de ani, a fost transportat la spitalul judeţean Buzău apoi, după ce a intrat în comă, a fost transferat la un spital dn Bucureşti.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite