VIDEO Anunţ al primarului Constantin Boşcodeală: ”Nu voi mai candida pentru şefia PSD Buzău”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se anunţă o toamnă încinsă în filiala judeţeană a PSD Buzău. În data de 19 septembrie vor avea loc alegeri pentru desemnarea noii structuri de conducere a organizaţiei. Constantin Boşcodeală, actualul preşedinte, nu va mai candida, în schimb îl va susţine la şefia filialei deputatul Marcel Ciolacu. Primarul Boşcodeală recunoaşte că în PSD Buzău există o grupare care vizează să preia şefia partidului.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, a anunţat astăzi că nu va candida la şefia organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, la alegerile din 19 septembrie. El a declarat că motivul aceste decizii este acela că trebuie mai întâi să îşi rezolve probelele pe care le are în justiţie. În schimb, primarul Buzăului a anunţat că îl va susţine la funcţia de şef al filialei  pe deputatul Marcel Ciolacu. 

„Nu voi mai candida pentru şefia PSD. Eu vreau în primul rând să îmi rezolv problemele din justiţie şi abia după aceia mă gândesc să mă reîntorc la şefia partidului. De asemenea nu voi candida pentru nici o altă funcţie şi vă garantez ca nici unul dintre colegii aflaţi în aceiaşi situaţie nu va mai candida indiferent de ce vor spune dumnealor. (...) Timp mai este suficient şi am înţeles că domnul Ciolacu ar dori să candideze pentru prima funcţie în partid iar din acest punct de vedere are tot sprijinul meu”, a declarat Constantin Boşcodeală.

Boşcodeală a mai spus că fiecare dintre persoanele publice din PSD fie ei parlamentari, primari sau viceprimari de municipii vor avea funcţii de conducerea în organizaţia judeţeană de la nivel de vicepreşedinte. „Fiecare persoană publică va avea funcţie de conducere în organizaţia judeţeană de la nivel de vicepreşedinte pentru că statutul prevede un număr de 17 vicepreşedinţi astfel că fiecare dintre deputaţi sau primari de oraşe va primi câte o funcţie”, a declarat preşedintele PSD Buzău Constantin Boşcodeală.

Constantin Boşcodeală recunoaşte că în momentul de faţă, există o aripă în interiorul PSD care vizează să preia frâiele partidului. Gruparea ar fi condusă de către deputatul Marian Ghiveciu, care îi are în jurul său pe parlamentarii Victor şi Adrian Mocanu, dar şi pe alţi lideri marcanţi ai filialei.

Liderul PSD Buzău a mai precizat că până la acest moment nu s-au depus oficial candidaturi pentru funcţiile din partid deşi a mai rămas puţin timp până pe data de 19 septembrie când sunt programate alegerile din organizaţia judeţeană a PSD Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite